Qui som?

Forumempresa.com neix el març del 2010 amb la voluntat d’obrir un canal de comunicació en línia específicament adreçat a professionals de nivells directius i, en especial, si tenen interessos cap al món laboral, l’economia i la gestió de recursos humans.

L’objectiu d’aquest canal és recollir i presentar als seus usuaris i visitants totes aquelles informacions i opinions que, d’acord amb el criteri de l’equip de Forumempresa.com, creiem que tenen certs denominadors comuns: es tracta de dades interessants, rellevants, actuals i/o curioses sobre les temàtiques que interessen als professionals directius.

En d’altres paraules, a Forumempresa.com no perseguim una exhaustivitat completa en el recull diari de dades i d’informacions (pensem que, per aquest objectiu, ja hi ha altres canals instaurats), sinó que ens movem per un criteri clarament qualitatiu i específicament pensat per als nostres tipus d’usuaris.

La iniciativa Forumempresa.com ha nascut del GRUP ORGANIGRAMA, un equip de professionals de l’àmbit dels recursos humans, la psicologia industrial, la comunicació i la formació empresarial. Tots nosaltres aportem al projecte la nostra visió crítica i la nostra experiència professional pròpia, però alhora creiem que el treball en equip és l’única manera d’assolir un producte informatiu de qualitat.

Butlletí empresarial editat pel Grup Organigrama