Forumempresa recomana les IX Jornades de Recursos Humans – 16 i 17 de febrer a Girona

Aquest mes de febrer, concretament els dies 16 i 17, tindran lloc a l’Hotel Carlemany de Girona les IX Jornades Internacionals de Recursos Humans.

Aquestes jornades estan adreçades a directius, gerents, responsables de recursos humans, de màrqueting i de comunicació o persones interessades en la Gestió de recursos humans, tant de l’empresa privada com de l’Administració Pública.


L’objectiu és donar una formació de qualitat i un intercanvi d’experiències d’ èxit a partir de l’exposició de ponents de primer nivell i grans coneixedors dels diferents àmbits que inclou la Gestió de Persones en les organitzacions.

En aquesta edició, el dijous per la tarda es durà a terme un workshop de dues hores de gestió de conflictes a les organitzacions, a càrrec del Dr. Juanjo Beunza.

Les persones interessades poden enviar un email a la següent adreça: info@trainingandnetworking.com  fent constar nom i cognoms, empresa, càrrec i telèfon de contacte.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el programa complet de les Jornades: IX Jornades Internacionals de RRHH- Girona 16 i 17 febrer 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *