He enviat un email per error! Puc tornar enrere?

Segur que la majoria de nosaltres hem experimentat en alguna por_emailocasió aquella suor freda que sentim just un segon després d’haver enviat un correu electrònic per error… Sí, aquell correu on hem oblidat algun tema important, on no hem respost el que tocava o que equivocadament hem enviat a qui mai hauria d’haver-lo llegit… En aquell moment, donaríem qualsevol cosa per desfer aquella acció, per tornar enrere i ser capaços de fer tornar el missatge cap a la nostra safata i no cap a la del receptor. Hi ha alguna manera d’aconseguir-ho? Hi ha algun sistema que ens permeti salvar la situació? La resposta és que amb alguns gestors de correus sí.

 

COM PODEM RECUPERAR UN EMAIL ENVIAT PER ERROR

gmail-correuUn cop més, apareix un producte Google per salvar aquests tipus de maldecaps. El seu gestor de correu, el Gmail, permet recuperar correus, però sempre que hàgim configurat prèviament aquesta opció (ho hem de fer a l’apartat de “Configuració”, que es troba al marge superior dret, a la rodeta de la barra d’eines  rodeta).  Podem activar l’opció i també dir-li quants segons tenim per “desfer” l’acció d’enviar.

Si l’opció està configurada, cada vegada que enviem un correu tindrem uns segons per pensar: per recuperar el missatge, modificar-lo i també per eliminar-lo del tot. Uns segons d’or, que segur que ben segur que hauríem volgut tenir en alguna ocasió del passat..

gmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *